ViaVink trainingen

Ik verzorg verschillende trainingen voor mensen met chronische aandoeningen die willen leren hiermee om te gaan. Of die daarin al een hele weg hebben afgelegd, en die willen leren om hun ervaring in te zetten in hun (vrijwilligers-)werk.

Ook maatwerk-trainingen aan professionals die te maken hebben met mensen met chronische aandoeningen  zijn mogelijk. Hieronder lees je enkele voorbeelden. Vraag naar de mogelijkheden.  
 

maatwerk-trainingen

Ik geef onder meer training over de volgende onderwerpen: 

1.Werken met ervaringsdeskundigheid. 
Je hebt ervaring met het leven met een chronische aandoening, en je wilt leren hoe je deze ervaring functioneel kunt gebruiken in je (eigen) werk. Bijvoorbeeld in gesprekken met je eigen cliënten, in de rol van voorlichter of als adviseur in je organisatie. 

2. Solliciteren met een chronische aandoening
Je wilt (weer) aan het werk, maar twijfelt of dat lukt met je aandoening. Wat moet je toekomstige werkgever weten, wat vertel je en hóe vertel je dat? Welke vaardigheden heb jij hierdoor ontwikkeld, die waardevol zijn voor je werkgever? 

3.Van klacht naar kracht: training om te leren omdenken.

Je aandoening heeft invloed op je leven. Maar je bent je aandoening niet, je bent zoveel méér. In deze training leer je dat een andere focus soms wonderen doet. 

Heb je een vraag of wens die hier niet bijstaat? Neem contact met me op, om te kijken wat mogelijk is. 

maatwerk trainingen

Voorbeelden van mijn trainingen voor professionals: 

1. Beeldvorming en bejegening van mensen met chronische aandoeningen

Medewerkers of cliënten met een aandoening hebben nog altijd vaak te maken met stigma en (onbewuste) vooroordelen. In deze training word je je bewust van je beelden en wat dat met mensen kan doen. Je leert open, respectvol om te gaan met je collega of cliënt.  

2. Het benutten van ervaringskennis, hoe doe ik dat?

Je wilt de ervaringskennis van medewerkers in je organisatie meer benutten in het werk. Hoe pak je dat aan? Waar moet je allemaal rekening mee houden?

Heb je een vraag of wens die hier niet bijstaat? Neem contact met me op, om te kijken wat mogelijk is. 

Praktische informatie 

Tarief

Trainingen worden afgestemd op jouw specifieke vraag en op maat gemaakt. 

Vraag naar de mogelijkheden en ontvang een offerte. 

Image by Aaron Burden