top of page

Waarvoor kun je bij mij terecht? 

Ik bied ondersteuning bij onderstaande thema's.

We gebruiken verschillende werkvormen. We gaan in gesprek, maar je gaat ook ervaren wat er speelt in jou, door aandacht te geven aan je lichaam en het

'hier-en-nu'.  Soms doen we een opstelling, om inzicht te krijgen in de onderstroom. 

Lachend lijf:

Werk dat past

Re-integratiebegeleiding

Als je ziek wordt, kun je niet altijd het werk blijven doen wat je deed. Soms zijn er aanpassingen nodig, of moet je op zoek naar een andere baan of een nieuw perspectief. Misschien is betaald werk niet haalbaar. Ook dan wil je graag iets dóen met de talenten die jij de wereld te bieden hebt. Want je bent méér dan je beperkingen.

 

Ik help je om helder te krijgen wat jouw voorwaarden zijn, om mee te kunnen doen. En om hiervoor te gaan stáán. Ik help je  bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Ik ondersteun je om je doel daadwerkelijk te bereiken. 

Ik bied re-integratietrajecten voor medewerkers in het 1e, 2e of 3e spoor. Als je een uitkering hebt van het UWV kan ik je een 'werk-fit' traject bieden. Ik heb hiervoor een samenwerking met Mary van Mourik loopbaancoaching en met Astare Jobcoaching

werk dat past
Lastig lijf:

Rouw en acceptatie

"Nu ik niet meer kan, wat ik vroeger kon, ben ik dan nog wel degene die ik was?”

Leven met chronische klachten brengt allerlei emoties met zich mee. Het heeft invloed op je werk, je relaties en je financiële situatie. Vaak moet je je leven anders gaan inrichten en sommige dromen loslaten. Dat is een hele klus.

Ik luister naar je verhaal en help je om ruimte te geven aan wat er allemaal speelt in jou. We staan stil bij wat dit met je doet, en we gaan op zoek naar je kracht. Dit geeft je lucht, helderheid en een nieuw perspectief.

rouw en acceptatie
Lief lijf:

Leven in balans

“Leven met een beperkte belastbaarheid is als dansen op één stoeptegel.

Voor je het weet, val je eraf”.

 

Hoe zorg je ervoor dat je de energie die je hebt, kunt besteden aan de dingen die je écht belangrijk vindt? Hoe respecteer je de grenzen van je lichaam? Wat kun je zelf doen om je belastbaarheid optimaal te houden? Wat vertel je tegen de mensen die je lief zijn?

 

We staan samen stil bij jouw manier van omgaan met de situatie. Waar komt die vandaan? En wat is het effect? Soms is het tijd om andere manieren te ontwikkelen. Ik help je die te vinden. Hierdoor voel je je vrijer en completer. En komt je leven weer in balans.

leven in balans
sneeuwvlok
bottom of page