top of page

Praktische informatie

Locatie 
 

Op dinsdag en vrijdag vinden de coachsessies plaats in mijn praktijk aan huis in Leidsche Rijn.

Op maandag en donderdag maak ik gebruik van een coachhuisje in een prachtige tuin op een volkstuincomplex aan de rand van Utrecht en Nieuwegein. Bij mooi weer zitten we buiten, in de winter bij de houtkachel binnen. Ook een afspraak via ZOOM hoort tot de mogelijkheden. 

Tarief

Een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek duurt 20 minuten en is gratis.  

Kosten particulier:  € 90,-- per uur (incl. BTW).

Kosten zakelijk: offerte op aanvraag.  

Als je leeft van een minimum-inkomen, is korting bespreekbaar.    

Als je een CSR-traject wilt doen voor begeleiding bij overspannenheid en burnout, starten we met een uitgebreide intake (de Energie Check Up) waarin we de aard en ernst van je klachten kunnen vaststellen. Daarna volgt er een plan van aanpak, met daarin het verwachte aantal sessies dat nodig is. Veelal zijn werkgevers bereid zo'n traject te vergoeden. 

Vergoedingen
Soms kunnen de kosten voor coaching (gedeeltelijk) vergoed worden: 
 • Door de werkgever
  Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget of persoonlijk ontwikkelbudget per medewerker. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever.

 • Via de Arbo-dienst van je bedrijf
  Als je dreigt uit te vallen op je werk vanwege je klachten, of je bent inmiddels (deels) ziekt, dan zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor begeleiding bij je herstel te vergoeden. Hiermee kan langdurig ziekteverzuim voorkomen worden. Hierover kun je contact op nemen met je bedrijfsarts of  leidinggevende.

 • Via de belasting
  De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

 • Via het UWV
  Als je een ZW of WIA uitkering ontvangt van het UWV, zijn er mogelijkheden mijn coaching onderdeel te maken van een UWV-traject. Neem contact met me op, als je wilt weten of dit voor jou van toepassing is. 

Algemene voorwaarden

Ik maak gebruik van de algemene voorwaarden en het klachtenregelement van het NOLOC, de beroepsvereniging waar ik lid van ben. Wil je deze inzien? Klik dan hier:

Meer weten? 

Neem contact met me op

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in of bel me. 

Bedankt voor je vraag!

annemieke@viavink.com / Tel: 06-42476696
 • LinkedIn Social Icon
20230605_131055 (002).jpg
bottom of page